Vertelsels van een macrofotograaf

NFP lid Tiffany Heymans stelt haar tweede boek voor : 

Hou je van insecten en spinnen , mooie foto’s gecombineerd met het verhaal achter de foto , leuke weetjes… Dan is dit boek in A5 staand formaat en meer dan 100 pagina’s , echt iets voor jou. 

We citeren Tiffany : Ik neem jullie mee doorheen meer dan 100 van mijn foto’s waarbij ik telkens een prachtig verhaal bij heb geschreven , soms droevig , soms grappig , mooie herinneringen , alle leuke plekjes die ik grotendeels in het Pajottenland maar ook doorheen heel België en Nederland bezocht heb . Bijkomend laat ik jullie ook kennis maken met een aantal leuke weetjes omtrent insecten en spinnen. En deel ik een aantal van mijn grootste geheimen die elke macrofotograaf wel wilt weten. Het boek is niet enkel voor fotografen maar voor elke natuurliefhebber of zelf kinderen vanaf 8+ , die zich willen laten verwonderen door deze kleine mooie wereld. Echter ga ik wel bij alle foto’s de fotografische gegevens vermelden wat wel een pluspunt is naar mensen toe die ook fotografie doen.

De winkelwaarde zal 24,95 € zijn. In voorverkoop 20,00 €/st . Voor 2 exemplaren 35,00 €. Voor meer exemplaren gelieve contact op te nemen met Tiffany. De betaling gebeurd later , rond mei stuur ik een link voor de betaling. Het boek wordt uitgegeven door Beefcakepublishing en zal augustus-september 2023 verschijnen.

Je kan dat afhalen op de boekpresentatie die zal doorgaan in de bibliotheek van Sint Pieters Leeuw aan het Coloma , waarvoor je nog een uitnodiging ontvangt , of je kan de afhaling regelen in samenspraak met de auteur. 

Om te bestellen en alle verdere info : heymans_tiffany@live.be