NFP lid Tiffany Heymans brengt haar tweede boek uit:

Hou je van insecten en spinnen , mooie foto’s gecombineerd met het verhaal achter de foto , leuke weetjes… Dan is dit boek in A5 staand formaat en meer dan 100 pagina’s , echt iets voor jou. 

We citeren Tiffany : Ik neem jullie mee doorheen meer dan 100 van mijn foto’s waarbij ik telkens een prachtig verhaal bij heb geschreven , soms droevig , soms grappig , mooie herinneringen , alle leuke plekjes die ik grotendeels in het Pajottenland maar ook doorheen heel België en Nederland bezocht heb . Bijkomend laat ik jullie ook kennis maken met een aantal leuke weetjes omtrent insecten en spinnen. En deel ik een aantal van mijn grootste geheimen die elke macrofotograaf wel wilt weten. Het boek is niet enkel voor fotografen maar voor elke natuurliefhebber of zelf kinderen vanaf 8+ , die zich willen laten verwonderen door deze kleine mooie wereld. Echter ga ik wel bij alle foto’s de fotografische gegevens vermelden wat wel een pluspunt is naar mensen toe die ook fotografie doen.

De winkelwaarde is 24,95 €. Voor meer exemplaren gelieve contact op te nemen met Tiffany. Het boek werd uitgegeven door Beefcakepublishing en is eind juli 2023 uitgebracht.

Om te bestellen en alle verdere info : heymans_tiffany@live.be